Uw zoekresultaten

St. Adalbertus kerk

De Parochie Onze Lieve Vrouw Geboorte in Halfweg-Zwanenburg is een geloofsgemeenschap met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. De parochie bestaat uit ruim 2000 leden die verspreid over drie verschillende gemeenten wonen: Halfweg, Zwanenburg en Osdorperweg en omgeving.

Sinds 2014 is er een samenwerkingsverband van vier rooms-katholieke parochies in het noorden van de gemeente Haarlemmermeer (Meer) en in de gemeente Haarlemmerliede (Liede): St. Jacobus de Meerdere (Haarlemmerliede), Onze Lieve Vrouw Geboorte (Halfweg-Zwanenburg), St. Adalbertus (Spaarndam) en St. Augustinus (Vijfhuizen).

De vier bovengenoemde parochies vormen het Samenwerkingsverband MeerLiede. Zij willen het kerkelijk leven in de rooms-katholieke traditie tussen Haarlem en Amsterdam gestalte geven door de dorpskerken open te houden voor gebed en het vieren van de sacramenten, door het verhaal van Jezus door te vertellen binnen en buiten het kerkgebouw, door leergierig te blijven als het gaat om de geloofstraditie, door een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren en door elkaar tot steun te zijn in goede en kwade dagen.

Zaterdag:
-

Zondag:
11:00 uur

Doordeweeks:
-

Websitelink vieringen:
http://www.meerliede.nl/agenda

St. Adalbertus kerk
Ringweg 30
2064 KK,
Tel:
E-mail: parochieolvgeboortehalfweg@hetnet.nl
Website: http://www.meerliede.nl/
Facebook:
Twitter:
Map

  • Kerk zoeken

Blij met Kerkpagina ?

Dat is fijn. Want wij zijn van plan om de beste website te worden voor kerken en kerkbezoekers!

– Gericht op kerk- en parochievernieuwing
– Alle kerken van Nederland
– Katholiek nieuwsmedium
– Een geheel vernieuwd design in aantocht
– Alle activiteiten en vieringen

Maar om dit te bewerken hebben we uw hulp nodig.

image

Kijk alvast uit naar ons nieuwe design!

Vergelijk Kerken