Uw zoekresultaten

Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus

Welkom bij de Oud-Katholieke parochie van de Heilige Martinus te Groningen, ook wel Sint Martinusparochie geheten.
Oorspronkelijk, Uitdagend en Dynamisch is misschien wel de beste manier om de goede boodschap van Jezus Christus te typeren en het geeft meteen een diepere betekenis aan onze naam. De Oud-Katholieke Kerk van Nederland (afgekort OKKN) is een christelijke kerk met een zeer open karakter, een moderne katholieke kerk waar je als mens volledig wordt aangesproken, met hart, gevoel en verstand en met een duidelijke katholieke liturgie, maar waarbij ruimte is om op persoonlijke wijze je geloof te beleven en waar je op eigen wijze een persoonlijke relatie met Christus kunt ontwikkelen.
Het werkgebied van de parochie is groot: Groningen en Drenthe waarbij de parochianen en gastleden van de Oud-Katholieke Sint Martinusparochie uit heel Groningen, Drenthe en Friesland komen.
Je bent van harte welkom om kennis te komen maken. Je bent altijd welkom bij alle vieringen en activiteiten. Lees verder op deze website en kom eens langs op zondag of bij een doordeweekse activiteit.

Zaterdag:

Zondag:
1e en 3e (en 5e) zondag van de maand om 11.00u (tenzij anders aangegeven) Oud-Katholieke eucharistievieringen. 2e en 4e zondag van de maand om 10.30u in de Engelse taal

Doordeweeks:
Op vrijdagochtend om 8.15u is er in Groningen regelmatig het ochtendgebed (lauden). Afhankelijk van lopende afspraken kan het gebeuren dat het niet altijd kan. Kijkt u op deze website of op het mededelingenbord bij de Oud-Katholieke sint Martinusparochie aan de Witte de Withstraat in Groningen voor de actuele mededelingenen tijden.

Websitelink vieringen:

Oud-Katholieke parochie van de H. Martinus
Witte de Withstraat 2
9726 EC,
Tel: 06-27865967 (dinsdag en vrijdag bereikbaar en in noodgevallen)
E-mail:
Website: http://groningen.okkn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Martinusgroningen
Twitter:
Map

  • Kerk zoeken

Blij met Kerkpagina ?

Dat is fijn. Want wij zijn van plan om de beste website te worden voor kerken en kerkbezoekers!

– Gericht op kerk- en parochievernieuwing
– Alle kerken van Nederland
– Katholiek nieuwsmedium
– Een geheel vernieuwd design in aantocht
– Alle activiteiten en vieringen

Maar om dit te bewerken hebben we uw hulp nodig.

image

Kijk alvast uit naar ons nieuwe design!

Vergelijk Kerken